Vanliga frågor - Hantering

Hur lång livslängd har p-datorerna?

P-datorerna har en livslängd på  7-10 år. På sikt sparar du alltså att använda p-dator jämfört med till exempel p-piller. 

 

Tänk om jag trycker på en knapp och ALL data försvinner?

Det kan inte hända av misstag. Mätvärden kan endast raderas genom att man trycker en speciell knappkod som är utformad för att undvika just sådana misstag.

 

Kan jag titta på mina tidigare mätvärden?

Du kan se tidigare mätvärden upp till 360 dagar för Lady-Comp BABY, 180 dagar för Lady-Comp och 90 dagar för Pearly. Det går även att beställa en cykelanalys för att få ytterligare information om din cykel.

 

Jag ser att displayen på Pearlyn inte har någon belysning. Behöver man kunna se något på den när man utför mätningen, eller kan man bara mäta tempen i mörkret?

För att mäta behöver du inte titta på displayen. Väckarklockan i p-datorn väcker dig (stegvis ljudökning för att inte väcka eventuell partner), du trycker på valfri knapp och utför mätning. Vid mens trycker du på en specifik knapp. Detta klarar man utan att behöva se på displayen. När du väl är vaken och har ljus kan du ställa väckarklockan, se prognos för kommande dagar etc.