Lady-Comp - Ta kontroll över din fertilitet

P-datorn Lady-Comp är ett säkert, hormonfritt och naturligt alternativ helt utan biverkningar. Lady-Comp kartlägger din unika menscykel och visar dig när du är fertil och inte samt när din ägglossning sker varje månad. En kliniskt bevisad metodeffektivitet på 99,3% (Pearl Index 0,7) gör Lady-Comp till ett av de mest beprövade p-datorerna på marknaden. Och det är enkelt att komma igång. Du mäter bara temperaturen i munnen varje morgon får därefter ett fertilitetsresultat som du kan lita på.
Med Lady-Comp får du full tillgång till avancerad cykelstatistik och en säker kartläggning av din fertilitet.

Funktioner i korthet:

 • Dagligt fertilitetsresultat direkt
 • LCD-display i färg 
 • Ägglossning - prognos & bekräftelse
 • Kalender som visar fertilitetshistorik 
 • Se din temperaturkurva. 
 • Alarmklocka med reglerbar volym 
 • 180 dagars fertilitetshistorik
 • Fertilitetsprognos för de kommande 6 dagarna
 • Graviditetsprognos efter 15 dagar
 • Batterier som du själv kan byta ut 
 • Cykelutskrift direkt i din PC/Mac genom USB koppling 
 • Förväntad livslängd cirka 7-10 år
Storlek: 9 centimeter i diameter  Vikt: 130 gram 
4 895 kr

Enkel att använda. Mät och få resultat direkt


Lady-Comp är utrustad med en väckarklocka som väcker dig på morgonen. Därefter mäter du temperaturen i munnen innan du stiger upp. Mätningen tar cirka en minut.
Lady-Comp har en unik, inbyggd specialtermometer som mäter med hundradelars precision. Detta gör att du får en snabb och exakt mätning av basaltemperaturen (din kroppstemperatur vid vila).

Direkt efter mätningen får du ett fertilitetsresultat i form av ett ljus. Resultatet gäller för de kommande 18 timmarna. Om du inte vill ha barn, kan du ha sex under dagar med grönt ljus och endast skydda dig under dagar med rött ljus. Du skyddar dig i sådana fall med ett hormonfritt preventivmedel som till exempel kondom eller pessar. Vill du bli med barn har du sex under dagar med rött ljus och så nära ägglossningens dag som möjligt.
Det dagliga fertilitetsresultatet är säkert och pålitligt från första användningsdagen.

Grönt ljus för alla dagar du inte kan bli gravid


Lady-Comps fertilitetsresultat kan användas för att både planera och undvika en graviditet. Eller kanske vill du bara få koll på din menscykel? Det är helt upp till dig hur du väljer att använda dig av fertilitetsresultatet. Lady-Comps har en dokumenterad metodeffektivitet och  hela 99,3 % (Pearl Index 0.7). Lady-Comp har ett fastställt Pearl Index tack vare flera oberoende och noggranna, kliniska studier med en stor mängd data från många användare. > Läs mer om grunden för säkerhetsmarginalen 

Lady-Comp har funnits på marknaden i över trettio år. Nöjda användare, gedigna studier kombinerat med en lång tids närvaro på marknaden ser vi som ett bevis att p-datorn är ett säkert och hållbart alternativ.
 

Baserad på medicinska grundprinciper


Du har en basaltemperatur i kroppen som förändras under menscykeln enligt ett visst mönster. Lady-Comp kartlägger just ditt unika menscykelmönster och visar dig vilka dagar du faktiskt är fertil, vilket är 6 dagar i månaden. Som resultat brukar Lady-Comp visa cirka 7-10 "röda" dagar per månad vid en normal menscykellängd på 28-35 dagar. Lady-Comp visar även alla dagar du inte är fertil (cirka 22-29 dagar per månad) och därmed inte kan bli gravid. > Läs mer om basaltemperaturen och kopplingen till fertilitet 

Genom att använda en p-dator får du djupgående information om din menscykel, till exempel hur dina hormonnivåer är, om och när en ägglossning sker samt eventuella cykelrubbningar. Du kan få tillgång till statistiken i själva p-datorn men även som en utskriven rapport genom att koppla din Lady-Comp till en PC eller Mac via en medföljande USB-sladd.  > Läs mer om vad en cykelanalys kan avslöja 
 

Avancerad teknik


Den höga säkerheten uppnås genom en avancerad algoritm som förfinats i över trettio år. Algoritmen kombinerar flera faktorer.

Ditt dagliga mätvärde är den viktigaste faktorn. Mätvärdet analyseras dels mot ditt unika menscykelmönster över tid, dels mot en databas på över en miljon exempelcykler och dels mot ett regelverk som utgår från medicinska grundprinciper om exempelvis ägglossning, menstruation och spermiers överlevnad.  Algoritmen utvärderar all data i realtid och visar sin analys direkt efter mätning i form av ett färgat ljus. Ljuset visar om du är fertil eller inte och resultatet gäller för nästkommande dygn (18 timmar).

Precisionen i mätningarna är också av högsta betydelse. Därför är Lady-Comp utrustad med en specialtillverkad termometersensor som är unik i sitt slag. Sensorn kan registrera din temperatur ner till hundradelar av grader. P-datorn är också inställd så att den inte bekräftar ett mätvärde förrän det är helt tillförlitligt. På så sätt är inte felmätningar möjliga. > Läs mer om p-datorns teknologi


Fler frågor om Lady-Comp?
> Fördjupa dig i våra Lär dig mer-avsnitt
> Se även vår FAQ för att få svar på de mest vanliga frågorna
> Vad är skillnaden mellan Lady-Comp & Pearly?

 

"Det fungerar hur bra som helst med min Lady-Comp och än så länge har den verkligen hållit vad den lovat. Tycker det känns så skönt att ha varit helt hormonfri i två år nu, det mår kroppen bra av."

-Malin

Uppdatera din Lady-Comp med en Baby-funktion


Nu kan du som vill ha barn uppgradera din Lady-Comp till det högteknologiska planeringsverktyget Lady-Comp BABY med hjälp av en enkel mjukvaruinstallation som du köper i vår webbshop. Med hjälp av Lady-Comps BABY-funktion kan du få hjälp att bli gravid genom en smart samlagsplanerare och få en effektiv prognostisering av ägglossningen utan att behöva köpa ägglossningsstickor varje månad.  
> Läs mer om Lady-Comp baby

Lady-Comp P-dator

Pris:
4 895 kr
Inkl. 25% Moms
Delbetala från 226 kr/mån Mer info
Antal:

Levereras med nya batterier, ett förvaringsetui, USB-kabel, användarmanual på engelska samt en digital version på svenska. Två års garanti ingår.