Pearly - Enkel och smidig p-dator

P-datorn Pearly är ett säkert, hormonfritt och naturligt alternativ helt utan biverkningar. Pearly visar dig alla dagar (cirka 22-29 dagar per månad vid en normal menscykellängd på 28-35 dagar) du inte är fertil och därmed inte kan bli gravid.  Med en kliniskt bevisad metodeffektivitet på 99,3% (Pearl Index 0,7) tillhör Pearly en av de säkraste p-datorerna på marknaden.

Att använda Pearly är enkelt. Du mäter bara temperaturen i munnen varje morgon när du vaknar och anger om du har mens.
Därefter får du dagens resultat som visar om du är fertil eller inte. Resultatet gäller för det kommande dygnet (18 timmar).
Med Pearly får du en liten och smidig p-dator med de enkla basfunktioner som krävs för att kartlägga din menscykel.

Funktioner:

  • Dagligt fertilitetsresultat
  • Datum, klocka, väckarklocka
  • Tillgång till 90 dagars mäthistorik
  • Fertilitetsprognos för kommande 6 dagar
  • Graviditetsindikation efter 18 dagar
  • Cykelutskrift möjlig för senaste 90 dagarna  - p-datorn skickas då in för analys
  • Batteribyte krävs efter 1-2 år och sker hos auktoriserad distributör
  • Förväntad livslängd cirka 7 år
Storlek: 7 x 10 centimeter   Vikt: 70 gram
3 000 kr

Enkel att använda


Pearly är utrustad med en väckarklocka som väcker dig på morgonen och du mäter därefter temperaturen i munnen. Mätningen tar cirka en minut. Pearly har en inbyggd specialtermometer som är unik på marknaden. Den mäter din kroppstemperatur med hundradelars precision. Detta gör att du får en snabb och exakt mätning av din basaltemperatur (kroppstemperaturen vid vila). 

Du får ett fertilitetsresultat direkt efter mätningen. Resultatet visas i form av en färg (rött, grönt eller gult) och gäller för de kommande 18 timmarna. 

Rött: Fertil dag (cirka 7-10 dagar per månad)
Gult: Inlärning av cykelmönster eller vid förändring av cykelmönster 
Grönt: Icke fertil (cirka 22-29 dagar per månad)

För att bli med barn har du oskyddat sex under fertila dagar. 
För att undvika en graviditet behöver du använda ett preventivmedel (exempelvis kondom eller pessar) under de fertila dagarna. Under de gröna dagarna är du inte fertil och kan inte bli gravid då du är för långt ifrån ägglossningen. 

Grönt ljus visas för dagar du inte kan bli gravid


Pearly visar ett fertilitetsresultat för dygnet och det är upp till dig hur du vill använda dig av informationen. Du kan använda den i syfte att undvika fertila dagar och risken för en graviditet eller för att planera en graviditet. Pearly har en kliniskt bevisad metodeffektivitet på 99,3 % (Pearl index 0.7). Pearlys Pearl Index är resultatet av flera oberoende och noggranna, kliniska studier med en stor mängd data från många användare. > Läs mer om grunden för säkerhetsmarginalen 

Pearly har funnits på marknaden i över trettio år. Nöjda kunder, gedigna studier kombinerat med en lång tids närvaro på marknaden, tycker vi, talar för att p-datorn är ett säkert, hållbart alternativ.
 

Baserad på medicinska fakta

Du har en basaltemperatur i kroppen som förändras under menscykeln enligt ett visst mönster. Pearly kartlägger just ditt unika cykelmönster och visar dig vilka dagar du faktiskt är fertil, vilket är 6 dagar varje menscykel. Normalt sett visar då Pearly cirka 7-10 dagar röda dagar per månad om du har en menscykellängd på 28-35 dagar. Pearly visar även alla dagar du inte är fertil (cirka 22-29 dagar per månad) och därmed inte kan bli gravid.  > Läs mer om basaltemperaturen och kopplingen till fertilitet 

Genom att använda en p-dator kan du få tillgång till djupgående information om din menscykel. Att själv bläddra i cykelhistoriken på Pearly ger viss information men skickar du in din Pearly till vårt servicecenter kan vi manuellt ta fram en mer avancerad rapport med ingående cykelstatistik. Exempelvis kan vi i en analys se hur dina hormonnivåer är, om och när ägglossning sker, hur stor eller liten temperaturskillnad det vid olika faser och om det föreligger någon hormonell obalans.  > Läs mer om vad en cykelanalys kan avslöja
 

Avancerad teknik


Pricksäkerheten av fertilitetsdagarna uppnås genom en avancerad algoritm som förfinats under trettio år. Algoritmen kombinerar flera faktorer.

Ditt dagliga mätvärde är den viktigaste faktorn. Mätvärdet analyseras dels mot ditt unika cykelmönster över tid, dels mot en databas på över en miljon exempelcykler och dels mot ett regelverk som utgår från medicinska grundprinciper om exempelvis ägglossning, menstruation och spermiers överlevnad.  Algoritmen utvärderar all data i realtid och visar direkt sin analys i form av ett fertilitetsresultat för de kommande 18 timmarna.

Precisionen i mätningarna är också av högsta betydelse. Därför är Pearly utrustad med en specialtillverkad termometersensor som är unik i sitt slag. Sensorn kan registrera din temperatur ner till hundradelar av grader. P-datorn är också inställd på att inte bekräfta ett mätvärde förrän det är helt tillförlitligt. På så sätt är inte felmätningar möjliga. > Läs mer om p-datorns teknologi


Fler frågor om Pearly?
> Fördjupa dig i våra Lär dig mer-avsnitt
> Är p-datorn något för mig? Vad bör jag tänka på innan jag köper en p-dator

> Vad är skillnaden mellan Lady-Comp & Pearly?


"Jag älskar min Pearly som jag haft i snart ett år. Den har givit mig så enormt mycket frihet och ro."

-Angela

Pearly P-dator

Ord. pris:
3 795 kr
Rea:
3 000 kr
Inkl. 25% Moms
Delbetala från 138 kr/mån Mer info
Du sparar:
795 kr (21%)
Antal:
Finns i lager

Levereras med ett förvaringsetui samt användarmanual på engelska samt en digital version på svenska.
Två års garanti ingår. 
Batteribyte krävs efter 2-3 år, detta beställs i vår webbshop.