Sekretess och cookies

Naturafemme.se använder sig av cookies (bland annat Google analytics) för att utvärdera hemsidan. Inga personliga uppgifter samlas in när du navigerar på hemsidan utan endast aggregerad information om hur sidan används samlas in. Detta görs bland annat för att optimera sidan och underlätta navigering.

 

Fyller du i ett frågeformulär eller lämnar din e-mailadress samlas informationen in för att bland annat kunna skicka en broschyr eller svara på dina frågor.

 

Gör du en beställning delar du med dig av dina personuppgifter till Naturafemme.se som behöver dem för att kunna leverera din order. Kunduppgifterna delas också med partners såsom Posten och DHL för att kunna leverera ordern till dig . Vi sprider inte dina kunduppgifter för några andra syften än att för kunna leverera de produkter du beställt.

 

Har du frågor är du välkommen att maila oss på info ( at ) naturafemme.se eller fylla i formuläret här.

Disclaimer

Naturafemme.se är avsedd att tillhandahålla information som skall bistå kund med hjälp att förstå frågor rörande naturlig prevention och familjeplanering. Således kan hemsidan inte fungera som rådgivning eller ersätta läkarvård. Naturafemme.se tar inte ansvar för innehållet som anges i länkar.

Produktrelaterade ansvarsfrågor hänvisas till tillverkaren Valley Electronics.