Möt några av våra användare

Naturafemme får in många positiva kommentarer från våra användare. Med deras tillstånd har vi publicerat ett antal här.

 

Sedan jag började använda Pearly har jag fått bättre koll på min cykel. Den är enkel att använda och det är skönt att slippa hormoner."

- Martina, Stockholm

För mig har det funkat väldigt bra med Pearly. Jag var skeptisk till en början att verkligen kunna lita på den, det lät för bra för att vara sant. Men snart efter jag började upptäckte jag att det är hur smidigt som helst att vakna och ta tempen, sedan börja dagen och veta hur cykeln ligger till. Det bästa med Pearly är att det är ett helt naturligt och att jag slipper få i mig hormoner som min kropp inte mår bra av. Jag har rekommenderat Pearly till mina vänner, de är också riktigt sugna på att börja nu när de har en förstahandskälla till att det fungerar!"

- Emma, Göteborg

Jag älskar min Pearly som jag haft i snart ett år. Den har givit mig så enormt mycket frihet och ro."

- Angela, Stockholm

Jag har under tiden jag börjat tempa varje morgon slutat amma så fortfarande spökar hormonerna för mycket för att datorn ska våga sig på att lita på min cykel. Och det känns bra, att datorn hellre tar det säkra före det osäkra, och endast ännu bjuder på ca. 7 gröna (icke-ägglossning) dagar per månad. Men fler blir det så sakteliga. :) Jag tycker att det fungerar hur bra som helst med min Lady-Comp och än så länge har den verkligen hållit vad den lovat. Tycker det känns så skönt att ha varit helt hormonfri i två år nu, det mår kroppen bra av."

- Malin, Lyckobacken

Jag har varit ganska skeptisk till en början och lusläste alla kliniska studier och en massa andra artiklar om BBT-metoden. Sen hörde jag efter med min barnmorska som dock var positiv. Så efter ett halvårs velande köpte jag en dator och är jättenöjd. Den har överträffat mina förväntningar."

- Karin, Umeå

Jag förstod att datorn verkligen fungerade när jag förra året slarvade med användandet och struntade i en röd indikation då jag tyckte mig själv ha ganska bra koll på mina signaler. Har varit hormonfri sedan fem år tillbaka och kan mina cykler innantill och utan...trodde jag. Men blev med barn vilket i och för sig i slutändan blev en positiv grej. Men nu använder jag den enligt instruktionerna och håller mig till de gröna dagarna. Det är en toppenprodukt och jag kan verkligen rekommendera den."

- Katinka, Lund

Är det möjligt tänkte jag första gången jag blev introducerad till Pearly. När jag sedan förstod logiken bakom den kändes allt så självklart. Så bekväm, enkel och framför allt naturlig. Med den har jag dessutom fått lära mig så mycket om min egna kropp som jag inte visste innan! Att få slippa röra till med hormonerna är trots allt en frihet i sig som varje kvinna bör ha rätt till eller i alla fall ha möjligheten att välja."

- Colette, Göteborg

Jag har under ca 1 års tid använt p-datorn från Naturfemme då jag befann mig i en relation. Underbart med detta "ekologiska" alternativ till hormoner. Jag tycker allt har fungerat bra och det är enkelt att lära känna sin kropp med datorns hjälp."

- Martina, Halmstad

 

Visste du...

...att i vår senaste kundundersökning svarade 92,6% av våra användare att de var väldigt glada för sin produkt och kunde tänka sig att rekommendera den till andra.

Lady-Comp P-dator

Pris:
4 895 kr
Inkl. 25% Moms
Delbetala från 226 kr/mån Mer info
Antal:
- Betala under 3 till 24 månader
- Öppet köp i 14 dagar
- 2 års garanti
- Vi skickar varje dag