Lady-Comp BABY - öka dina chanser

Med Lady-Comp BABY förvandlas p-datorn till en fullskalig fertilitetsmonitor. Nu behöver du inte längre köpa mängder med ägglossningstester varje månad.

Genom att mäta basaltemperaturen varje morgon får du istället på förhand reda på när du kommer ha din ägglossning under varje menscykel. Dessutom kan du se din cykelhistorik över tid vilket gör att du lättare kan se om det finns någon orsak till varför en graviditet uteblir. Kanske har du för låga progesteronvärden? Kanske uteblir ägglossningarna? Eller kanske försöker ni bara på fel dag i menscykeln?

Lady-Comp BABY är ett effektivt planeringsverktyg vars teknologi har hjälpt par att bli gravida i över 30 år. Tack vare en unik och avancerad algoritm optimerar du dina chanser att bli med barn. 

Lady-Comp BABY kartlägger:

  • När i menscykeln ägglossning sker
  • Om och hur många menscykler där ägglossning inte skett
  • Din genomsnittliga temperaturökning efter ägglossning
  • Den genomsnittliga variationen av ägglossningens dag
  • Hur lång den höga fasen är efter ägglossning
  • Gulkroppshormonets nivå (CLI)
  • Hur lång din genomsnittliga menscykel är
Storlek: 9 cm i diameter Vikt: 130 gram
5 995 kr


Avancerad teknik - enkel användning

Fertilitetsmonitorn är enkel att använda. Du mäter din basaltemperatur i munnen när du vaknar och får ditt fertilitetsresultat direkt. För att du inte ska glömma din morgonmätning har även Lady-Comp BABY en inbyggd väckarklocka.

Lady-Comp BABY är redan förprogrammerad med korrekt tid, datum och år. Det enda du behöver göra är att ställa alarmet för när du vill bli väckt för morgondagens första mätning.


Baserad på medicinska grundprinciper


Du har en basaltemperatur i kroppen som förändras under menscykeln enligt ett visst mönster. Detta mönster kartlägger Lady-Comp BABY och lär sig din unika menscykel. På så sätt kan fertilitetsmonitorn göra dig uppmärksam på när du är som mest fertil varje månad, vilket enbart är ett par dagar varje månad.
​> Läs mer om basaltemperaturen och kopplingen till fertilitet 

Genom att använda Lady-Comp BABY får du djupgående information om din cykel. Exempelvis hur dina hormonnivåer är, om och när en ägglossning sker, regelbundenheten i cykeln osv. Informationen kan du även ta del av i form av en rapport genom att koppla din Lady-Comp baby till din PC eller Mac via en medföljande USB-sladd. Genom att ladda upp filen på vår hemsida > HÄR kan du få en översikt över just din menscykel vilket kan vara intressant i de fall man exempelvis får ovanliga värden eller om du upplever att det är svårt att bli gravid. > Läs mer om vad en cykelanalys kan avslöja 
 


90% blev gravida efter tre månader


Visste du att du endast kan bli gravid under sex dagar per menscykel - under ägglossningsdagen och fem dagar före? Därför handlar det till stor del om att försöka under rätt del av menscykeln, under de dagar det går att bli gravid. Lady-Comp baby låter dig veta när dessa dagar inträffar för just dig. 

I en amerikansk studie som gjordes 2007 testade 276 kvinnor att försöka bli gravida med hjälp av fertilitetsmonitorn. Samtliga hade tidigare upplevt det som en svårighet att bli gravida. Efter en månads användning hade hälften av kvinnorna blivit gravida. Efter tre cykler var 90 % gravida.


Avancerad teknik


Den höga träffsäkerheten uppnås genom en avancerad algoritm som förfinats under trettio år. Algoritmen kombinerar flera faktorer.

Ditt dagliga mätvärde är den viktigaste faktorn. Mätvärdet analyseras dels mot ditt unika cykelmönster över tid, dels mot en databas på över en miljon exempelcykler och dels mot ett regelverk som utgår från medicinska grundprinciper om exempelvis ägglossning, menstruation och spermiers överlevnad. Algoritmen utvärderar all data i realtid och visar sin analys i form av ett fertilitetsresultat för de kommande 18 timmarna

Precisionen i mätningarna är också av högsta betydelse. Därför är Lady-Comp BABY utrustad med en specialtillverkad termometersensor som är unik i sitt slag. Sensorn kan registrera din temperatur ner till hundradelar av grader. Lady-Comp BABY är också designad så att den inte bekräftar ett mätvärde förrän det är helt tillförlitligt. På så sätt är inte felmätningar möjliga. 


Fler frågor om Lady-Comp BABY
> Läs mer om fertilitetsmonitorns teknologi
> Jämförelsetabell - Hur skiljer sig Lady-Comp BABY från p-datorer?

> Varför kan det vara svårt att bli gravid? 
> Grunderna - kroppen och graviditet

 


Använd som en p-dator efter en graviditet


Med en omvänd användning av Lady-Comps babys fertilitetsprognos får du istället reda på när i cykeln du bör avstå från samlag eller använda kompletterande skydd för att undvika graviditet. Därmed kan du även använda Lady-Comp baby som en p-dator efter din graviditet. > Läs mer om Lady-Comps användning som p-dator